Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 Nisan 2012 Salı

TEL ŞEHRİYE ÇORBASI




Çorbamızı pişireceğimiz tencerenin içine 2 domatesimizi rendeleyelim ve üzerine zeytinyağımızı ekleyip 2 - 3 dakika karıştırarak kavuralım. Sonra üzerine su veya et suyu (annem hindi eti suyu kullanmış) ilave edelim. Suyumuz kaynayınca içerisine şehriyelerimizi ilave edelim, şehriyelerimizin birbirine yapışmaması için birkaç dakika karıştırarak pişirelim. Şehriyeler pişince ocağımızı kapatalım.  Servis tabağımıza alalım.
Biz ailecek çorbaları koyu kıvam sevdiğimiz için annem 6 bardak sudan hazırlamış. Sizler zevkinize göre su miktarını arttırabilirsiniz. Bu soğuk günlerde şifa olması dileğiyle.
                                                                   AFİYET OLSUN.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder