Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Nisan 2012 Cuma

PAZI SAPI KAVURMASI





Harika bir lezzet. Eğer yemeyeniniz varsa mutlaka denemenizi öneririm.

Malzemeler:
3 demet pazı
2 adet soğan
2 yemek kaşığı sıvı yağ
3 yumurta
Tuz
Karabiber
Pulbiber

Yapılışı:
Pazı saplarını 1 er cm'lik boyda kıyalım. Soğanı yemeklik olarak kıyalım. Sıvı yağı tefon tavada kızdıralım. Soğanları, pazıları ve tuzu karıştırıp, iyice soteleyin. Pişmesine yakın karabiber ve pulbiberi ekleyelim.
Yumurtaları bir kasede çırpalım. Tavaya çırpılmış yumurtamızı ekleyip, iyice karıştıralım. Yumurtamız piştiğinde yemeğimiz hazırdır.

Sedef'in Notu: Pazı sapı kavurması yemeğimizi sarımsaklı yoğurtla servis yapmanızı tavsiye ederim.

                                                           AFİYET OLSUN.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder