Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 Nisan 2012 Salı

BUHARDA KARNABAHAR - BROKOLİ HAŞLAMASI



BUHARDA KARNABAHAR - BROKOLİ HAŞLAMASI
Malzemeler:
1 baş karnabahar
1 küçük baş brokoli
2 adet limonun suyu
3 - 4 yemek kaşığı zeytinyağı
3 - 4 diş sarımsak
Tuz
Yapılışı:
Karnabahar ve brokolilerimizi buharda haşlayalım. Haşlanan sebzelerimizi istediğimiz miktarda ve istedğimiz düzende servis kabımıza dizelim.
Bir bardağın içine limon suyu, zeytinyağı, tuz ve dövülmüş veya sarımsak rendesinde rendelenmiş sarımsaklarımızı ilave edelim. Hepsini tuz eriyinceye kadar kaşıkla karıştıralım.
Sosumuzu karnabahar ve brokolilerimizin üzerine her taraflarına gelecek şekilde kaşıkla dökelim.
                                                     AFİYET OLSUN.

                         

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder